Bedankt voor je bericht. We bekijken je vraag en nemen spoedig contact met je op.

Bedankt voor je sollicitatie. We bekijken je aanvraag en CV en nemen spoedig contact met je op.

Menu

Xamarinfactr

3factr, de referentie in mobile development met Xamarin.

Met een passie voor mobile kiest 3factr uitsluitend voor het Xamarin platform als partner voor cross-platform applicatie development. Xamarin hanteert één codeertaal (C#) voor drie besturingssystemen - iOS, Android & UWP. Dat stelt ontwikkelaars in staat om in sommige gevallen tot 90% van de code te hergebruiken tijdens het ontwikkelen van applicaties voor deze drie platformen.

Bovendien worden Xamarin apps gebouwd met een standaard, native gebruikersomgeving en hebben ze toegang tot alle native functionaliteiten. Kortom: de look & feel en performante gebruikerservaring van native applicaties blijven integraal behouden.

Wat 3factr en Xamarin voor jou kunnen betekenen, lees je hieronder.

De Xamarinfactr

3factr, dé referentie in Xamarin

Omdat 3factr zich toespitst op Xamarin, maken we er een punt van de beste te zijn. Al onze developers zijn Xamarin Certified en genieten een persoonlijke opleiding. Om onze kwaliteit te bewaren, schakelen we tijdens het ontwikkelen de Xamarin Test Cloud in waar de apps getest kunnen worden op meer dan 2000 toestellen. Wil je graag samenwerken met onze experten?

Ontdek de Cofactr.

Jij en de Xamarinfactr

Snel en kostenefficïent, zonder kwaliteitsverlies

Omdat het Xamarin platform ontwikkelaars in staat stelt om in sommige gevallen tot 90% van hun code te hergebruiken, komt applicatieontwikkeling voor iOS, Android en UWP in een stroomversnelling. Een snelle ontwikkelfase betekent bij uitbreiding kostenefficiëntie zonder kwaliteitsverlies. Dankzij een gezamenlijke passie voor Xamarin, werkt heel het team uniform, nauwkeurig en in één richting aan jouw applicatie. Wat houdt dit specifiek in?

Ontdek de Mobilefactr.

3factr, dé referentie in Xamarin

Onder de Xamarinvlag bouwt 3factr aan solide applicaties die een toegevoegde waarde voor je bedrijf en doelpubliek betekenen. Onderstaande referenties zijn de spreekbuis van onze expertise.