Bedankt voor je bericht. We bekijken je vraag en nemen spoedig contact met je op.

Bedankt voor je sollicitatie. We bekijken je aanvraag en CV en nemen spoedig contact met je op.

Menu

Mobilefactr

3factr, mobiele applicaties op maat van je bedrijf en doelpubliek.

Een mobiele app voor je bedrijf

Interne apps op maat van een organisatie

Wie innoveert, investeert in de duurzaamheid van zijn bedrijf. Digitaliseren, het nastreven van operational excellence of het rendement op investering (ROI) verbeteren, is slechts een greep uit de talloze mogelijkheden om een organisatie naar een hoger niveau te tillen.

3factr is de strategische partner die je graag adviseert. Samen bekijken we hoe een mobiele applicatie op maat van je bedrijfscultuur een meerwaarde biedt voor jouw bedrijfsstructuur. Meer weten over de technische factor achter ons applicatieontwikkelingsproces?

Ontdek de Xamarinfactr.

Een mobiele app voor je doelpubliek

Publieke apps op maat van een consument

Wie vandaag zijn klanten wil bereiken, moet mobiel zijn. Een website die mobiel reageert en functioneert is handig, maar biedt een andere meerwaarde aan de gebruikerservaring op een smartphone of tablet. Een mobiele applicatie - custom-made voor jouw doelpubliek - is het medium waar je eveneens op wil inzetten.

Een communicatietool, een webshop, een communityforum of een wegwijzer. Op basis van een weldoordachte strategie geeft 3factr iedere app de gedaante die de noden van het doelpubliek vervult. Welke vorm jouw applicatie aanneemt, werken we samen uit.

Ontdek de Cofactr.

3factr creëert mobiele app voor iOS, Android & UWP

Van strategie, concept en ontwikkeling tot uitvoerige testing en nazorg.

1. Strategie & Concept

Omdat het mobiele landschap razendsnel evolueert, is duurzaamheid troef. In een eerste fase zoomen we in op je vraag en stippelen een mobiele strategie en een concept uit.

2. Analyse & Architectuur

Ieder onderdeel van een app moet voorzien worden van de juiste data. We analyseren de vereisten, de benodigdheden en de functionaliteiten. Onze expert giet de analyse in een architectuur, het fundament van een onderhoudsvriendelijke, duurzame en doorgeteste applicatie.

3. Design

Een gebruikersomgeving die natuurlijk aanvoelt, is een must voor een optimale gebruikerservaring. Onze ontwerpers creëren een user-centered design, dat er bovendien goed uit ziet.

4. Development

Wanneer strategie, architectuur en design op punt staan, start het developmentteam met ontwikkelen. Dit doen we steevast met het Xamarin platform, de technische kennis van onze gecertificeerde developers en een uniforme, agile manier van werken. Enkel zo bereiken én behouden we continu kwaliteit

5. Testing

Een groot, breed of klein scherm, iOS, Android of UWP, een smartphone of een tablet, ... een applicatie moet op ieder toestel functioneren. Dankzij de Xamarin Test Cloud kunnen onze experten applicaties testen op 2000 toestellen. Door zowel de code als de functionaliteiten uitvoerig te testen, streven we naar technische perfectie.

6. Support

Nadat je mobiele applicatie in gebruik is, staat 3factr in voor het onderhoud. Nieuwe updates van besturingssystemen en wijzigingen in de richtlijnen van b.v.b. Apple of Google kunnen ongewild een invloed hebben op de duurzaamheid van je app. Dankzij support bewaakt 3factr de levenskwaliteit en levensduur van jouw applicatie.

Zet onze expertise in waar en wanneer je wil.

Consultancymodel

3factr, de expert ter plaatse.

Omdat mobile tegenwoordig onmisbaar is, ontwikkelen bedrijven vaak zelf mobiele applicaties. Toch mist het developmentteam van het bedrijf soms de juiste expertise en ervaring. Onze Xamarin Certified consultants komen ter plaatse, leveren kwalitatief werk en zijn onmiddellijk een inhoudelijke versterking van je team.

Software factory

De totale, in-house projectaanpak op maat.

Je hebt onvoldoende kennis om een mobiele applicatie te ontwikkelen en je wilt een specialist inschakelen? 3factr helpt je graag met een totaalaanpak op maat. Van strategie, concept, design en development tot uitvoerige testing en nazorg: onze software factory heeft alle experten in huis om een volledig ontwikkeltraject succesvol te doorlopen.