Bedankt voor je bericht. We bekijken je vraag en nemen spoedig contact met je op.

Bedankt voor je sollicitatie. We bekijken je aanvraag en CV en nemen spoedig contact met je op.

Menu

UCB

Een bewuste keuze voor Xamarin

De klant en zijn vraag.

UCB is een wereldspeler in de farmaceutische sector die niet achterblijft in technologie en innovatie. De vraag van UCB is tweeledig: een custom-made timesheetapplicatie en een PDF-viewerapplicatie. Omdat UCB expliciet kiest voor mobile en Xamarin, is 3factr de perfecte partij.

Het doel en de gebruiker van de applicatie.

De timesheetapplicaties speelt in op time management. De viewerapplicatie zorgt ervoor dat PDF-bestanden correct worden gedisplayed. Beide applicaties ontwerpen we voor de B2B-markt, waaronder dokters en vertegenwoordigers.

Onze aanpak.

Voorheen werkte UCB met een wirwar aan technologieën. Omdat dit niet meer beheersbaar was, zocht de multinational uniformiteit en vond dit in het Xamarin platform. Naast technische partner, neemt 3factr ook de rol van strategisch analist op.

Voor een optimale communicatie met de businesskant - die wereldwijd verspreid is - zijn onze functionele analisten aanwezig on-premise in het filiaal in Anderlecht. Op die manier kunnen onze analisten het project doorsluizen naar ons intern developmentteam dat niet meer moet overleggen met UCB. Kortom: het analysetraject gebeurt via consultancy, de ontwikkeling via onze software factory.

Momenteel zijn beide projecten nog lopende.

Waarom 3factr?

UCB kiest specifiek voor het Xamarin platform voor de ontwikkeling van hun mobiele applicaties. De reden is eenduidig: dankzij het hoge code sharing percentage van Xamarin is een snelle oplevering van MVP’s (minimal viable product) in korte cycli van 4, 6 of 8 weken mogelijk. 3factr biedt hierin de expertise en ervaring die het technisch team van UCB mist.