Bedankt voor je bericht. We bekijken je vraag en nemen spoedig contact met je op.

Bedankt voor je sollicitatie. We bekijken je aanvraag en CV en nemen spoedig contact met je op.

Menu

Mediahuis

De expert ter plaatse

De klant en zijn vraag.

Mediahuis is een cluster van Belgische en Nederlandse nieuwsmerken waaronder Gazet van Antwerpen (GVA), De Standaard, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg. Om hun technische teams te versterken met mobile experten, zoekt Mediahuis een betrouwbare partner. Op basis van consultancy werkt 3factr sinds 2015 samen met Mediahuis voor de voortdurende ontwikkeling van hun mobiele applicaties.

Het doel en de gebruiker van de applicatie.

Ieder merk van Mediahuis heeft een eigen applicatie. Alle applicaties delen één doel: nieuws de wereld insturen. Het bereik is erg ruim en verspreidt zich over een grote doelgroep. Daarom is het uiterst belangrijk dat de applicaties optimaal functioneren op een resem toestellen. Continu development is geen overbodige luxe.

Case image 1 Case image 2

Waarom 3factr?

Vroeger besteedde Mediahuis de ontwikkeling van hun apps uit aan een externe firma. Om meer inzicht te krijgen op wijzigingen en budgetten beslist Mediahuis in het voorjaar van 2015 een developmentteam in huis te nemen en uit te breiden met externe krachten.

Ze doen een marktstudie naar verschillende technologieën: van native mobile development, HTML5, Angular tot native cross-platform applicatieontwikkeling. In de vorm van het Xamarin platform geniet de laatste optie de voorkeur. Al snel is 3factr betrokken partij om het in-house developmentteam van Mediahuis te versterken.

Tot vandaag bieden onze Xamarin Certified consultants de ervaring en de kennis die ontbreekt bij het technisch team van Mediahuis. Samen bouwen we gebruiksvriendelijke, mobiele applicaties die dagelijks door duizenden gebruikers worden geraadpleegd.

3factr munt in dit project uit als betrouwbare expert ter plaatse.