Bedankt voor je bericht. We bekijken je vraag en nemen spoedig contact met je op.

Bedankt voor je sollicitatie. We bekijken je aanvraag en CV en nemen spoedig contact met je op.

Menu

Astena

Een partnership gebaseerd op een gezamenlijk geloof in mobile

De klant en zijn vraag.

Astena ontwikkelt software voor de bouw- en installatiesector. Concreet ondersteunt Astena bedrijven met digitale toepassingen die de efficiëntie en de productiviteit van hun team verhogen. Omdat Astena sterk gelooft in mobile, wil het inzetten op een custom-made, logistieke applicatie. Om dit te verwezenlijken, zoekt Astena een technische partner met een ruime kennis in mobile development: 3factr.

Het doel en de gebruiker van de applicatie.

De logistieke applicatie is een doorgedreven digitalisatie van een magazijnbon. De applicatie is bedoeld voor werfleiders, magazijniers & de administratie en beoogt tijdswinst en efficiëntie.

Het verleden
De werfleider geeft een lijst van benodigdheden door aan een administratief bediende. De bediende voert de gegevens in een veelzijdig ERP-systeem - vakkundig ontwikkeld door Astena - in en drukt een bon af. De magazijnbon komt bij de magazijnier terecht die de benodigdheden verzamelt. Na het orderpicken noteert de magazijnier de nieuwe stock en geeft deze door aan de administratie. De bediende vult de nieuwe gegevens opnieuw in het ERP-systeem in.

Het heden
Waar voordien vijf stappen nodig waren, zijn nu reeds enkele klikken in de logistieke applicatie voldoende en dat zowel voor de werfleider, de administratie als de magazijnier.

Onze aanpak.

De vraag van Astena is klaar en duidelijk: hun custom-made ERP-pakket uitbreiden naar een mobiele toepassing waardoor het logistiek proces geoptimaliseerd wordt. Onze analist voert met de business enerzijds en het technische team anderzijds een functionele analyse uit. Onze architect werkt in-house in onze software factory aan een duurzame structuur en architectuur.

Ook design en development nemen we voor onze rekening, projectmanagent organiseren we samen met Astena. De ontwikkeling van de applicatie gebeurt tot op vandaag zowel ter plaatse door onze Xamarin consultants als intern door ons expertenteam.

Waarom 3factr?

Omdat 3factr zowel on-premise als in-house werkt, zijn onze mobile experten waar en wanneer Astena wenst. Onze flexibiliteit, kwaliteit en transparantie zijn de voedingsbodem van dit partnership.