Bedankt voor je bericht. We bekijken je vraag en nemen spoedig contact met je op.

Bedankt voor je sollicitatie. We bekijken je aanvraag en CV en nemen spoedig contact met je op.

Menu

Partner in mobile en Xamarin.

De juiste ervaring, op het juiste moment.

We maken graag kennis met je!

Mobilefactr

3factr, mobiele applicaties op maat van je bedrijf en doelpubliek.

Xamarinfactr

3factr, dé referentie in mobile development met Xamarin.

Cofactr

3factr, samenwerken met gecertificeerde specialisten waar en wanneer je wil.

Mobilefactr

Of je nu consumenten wil bereiken of de interne werking van je bedrijf wil optimaliseren: mobiel zijn is noodzakelijk om je positie op de snel evoluerende markt te bewaren. 3factr denkt strategisch na hoe een mobiele applicatie een meerwaarde kan betekenen voor jouw bedrijf en doelpubliek.

Zoek je een specialist die het developmentteam van je bedrijf versterkt of een partner die een totale projectaanpak biedt? Onze mobile experten bieden de juiste ervaring, op het juiste moment. Meer weten?

Ontdek de Mobilefactr.

Xamarinfactr

Omdat 3factr uitsluitend kiest voor Xamarin als partner voor cross-platform applicatie development, maken we er een punt van de beste te zijn. We ondersteunen ons team non-stop met opleidingen. Al onze developers zijn Xamarin Certified en gebruiken standaard de Xamarin Test Cloud om apps te testen op 2000 toestellen.

Omdat het Xamarin platform ontwikkelaars in staat stelt om in sommige gevallen tot 90% van hun code te hergebruiken, komt applicatieontwikkeling voor iOS, Android en UWP in een stroomversnelling. Deze snelle ontwikkelfase is bijgevolg kostenefficiënt. Wat dit concreet voor jou betekent?

Ontdek de Xamarinfactr.

3factrcases

Onder de Xamarinvlag bouwt 3factr aan solide applicaties die een toegevoegde waarde voor je bedrijf en doelpubliek betekenen. Onderstaande referenties zijn de spreekbuis van onze expertise.

Bekijk alle referenties.

Samenwerken met 3factr

Door uniform, nauwkeurig en resultaatgericht te werken, creëren onze experten duurzame en gebruiksvriendelijke applicaties. Dit realiseren we door steevast een eerlijke en open dialoog met zowel medewerkers, partners als klanten te voeren. Samenwerken met 3factr, dat is gebaseerd op transparantie, vertrouwen en innovatie. Wil je graag kennismaken?

Contacteer ons!

Werken bij 3factr

Apps ontwikkelen met een gebruikerservaring die natuurlijk aanvoelt, is elke dag ons doel. Omdat 3factr groeit en ambitieus is, verwelkomen we graag gedreven mobile developers met een voorliefde voor Xamarin. In maximaal acht weken stomen we je klaar tot Xamarin Certified developer. Je ervaring boomt in recordtempo. Naast uitdagende projecten ontbreken tech events en funactiviteiten niet op de agenda.